NOU!Descopera cele mai noi PACHETE PROMOTIONALE!

[wd_asp id=2]

Ulei de Trandafiri 50ml - Mayam

Ulei de Trandafiri 50ml - Mayam

22,20 lei

Stoc epuizat

Beneficii:

Obținut din petale de trandafiri macerate în ulei de susan, este un ulei de frumusețe recomandat pentru îngrijirea tenului, masaje faciale sau ca ingredient în creme de față, cu proprietăți regeneratoare, antirid și tonifiante.

Descriere:

Rosa centifolia sau trandafirul cu o sută de petale ori “Rose de Mai”, este foarte popular în special în Franța ca materie primă din care se pot obține o serie de ingrediente cosmetice: ulei esențial, ulei absolut, apă florală, macerat din petale.

Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care se transferă în uleiul de bază în timpul macerării au proprietăți antirid, tonifiante și de regenerare cutanată.

 

Uleiul de susan – baza acestui macerat – este un ulei nutritiv, emolient și catifelant, ușor absorbit de piele, constituind o bază ideală pentru obținerea acestui macerat nobil.

 

Metoda de obținere: prin macerarea petalelor uscate de trandafir în ulei de susan

 

Proprietăți organoleptice: lichid uleios limpede de culoare gălbuie; nu este un ulei parfumat, are miros vegetal crud ușor dulceag

 

Ingrediente (INCI): sesamum indicum seed oil, rosa centifolia flower extract

Proprietăți:

  • emolient, înmoaie și catifelează pielea
  • antirid, anti-age, contribuie la regenerarea pielii și la prevenirea semnelor îmbătrânirii cutanate
  • hrănitor, bogat în acizi grași esențiali nesaturați
  • ușor tonifiant și îmbunătățește fermitatea pielii

Recomandări:

  • este un ulei adecvat în special pentru tenul normal, uscat, descuamat, matur
  • îngrijirea tenului, pielii gâtului și decolteului
  • îngrijirea pielii ridate, lipsite de tonus și elasticitate
  • masaj facial

Modalitati de utilizare:

  • se poate aplica pe piele ca atare, după curățare și tonifiere
  • ca atare sau în combinație cu alte uleiuri vegetale și active liposolubile, pentru masaj facial
  • se poate utiliza ca ingredient în creme, seruri și balsamuri
  • în creme emulsionate, se poate include în faza grasă

Asocieri:

  • cu ulei de margarete, ulei din germeni de grâu și extract de acmella pentru un ser îmbunătățește fermitatea pielii
  • cu ulei de rosa mosqueta, ulei de coacăze negre și vitamina A pentru un ser de noapte regenerator
  • cu ulei de luminița serii și coenzima Q10 pentru un ser anti-age

 

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

 

Precautii: a nu se utiliza de persoanele alergice la susan; uz cosmetic

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Trandafiri 50ml – Mayam”

Beneficii:

Ulei de Trandafiri 50ml - Mayam

22,20 lei

Stoc epuizat

Te-ar mai putea interesa și..

Produse similare

BIOVE SRL utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a BIOVE SRL cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.