Oatcake este painea scotienilor si este similara cu o turtita plata preparata insa din ovaz.
Oatcake–urile au fost documentate ca existand in Scotia incepand din anul 43 D.Hr., acestea fiind “pilonul de paine scotian de secole”. Oatcake-urile au devenit populare si in Anglia, regina Elisabeta a II a servindu-le in mod regulat la micul dejun.
Ovazul este bogat in fibre solubile care elibereaza energia lent, mentanind starea de satietate un timp mai indelungat.
Ovazul reprezinta o sursa de vitamine si minerale: mangan, magneziu, fosfor, vitamina B
Ovazul este o sursa de beta-glucani care contribuie la scaderea colesterolului.
- Ovaz integral
- Fara grau
- Fara OMG
- Fara culori artificiale, arome sau conservanti
- Fara grasimi hidrogenate
- Bogat in fibre
- O sursa de nutrienti esentiali
- Cu incarcatura glicemica scazuta
Ingrediente:
- faina de ovaz integrala 85%
- ulei de palmier
- sare de mare
- bicarbonat de sodiu.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.