Ce conține:
- Piper negru (60%) și piper roșu (40%).
- Piper negru măcinat, cu o notă de piper roșu.
- Piperul roșu este cel ajuns la maturitate, care prin coacere prinde o culoare roz-roșiatică.
- Boabele de piper roșu au o aromă ușor dulce-picantă.
Cum se consumă:
- Poate fi folosit întreg sau măcinat, se utilizează pentru aromatizarea și condimentarea diverselor preparate culinare.
Cum acționează:
- Este un veritabil antibiotic natural.
- Stimulează secrețiile gastrice și face mai ușoară și mai rapidă digestia alimentelor, prevenind dezvoltarea bacteriilor.
- Piperul are puternice proprietăți antioxidante, stimulează arderile la nivelul depozitelor adipoase și activează metabolismul.
- Este un excelent remediu pentru afecțiunile respiratorii.
- Piperul ajută la decongestionarea și curățarea sinusurilor.
- Piperul este bun și pentru dantură, combate cariile și ameliorează durerile de dinți.
Istoric:
- Piperul a influențat istoria omenirii. Folosit drept monedă, adus în dar zeilor, pentru beneficiile și proprietățile sale, în zilele noastre piperul este nelipsit din bucătărie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.