Ce conțin:
- Sunt 100% naturali, obținuți la temperaturi care nu afectează compoziția inițială a bobului de ovăz.
Cum se consumă:
- Fulgii de ovăz se pot consuma în diferite moduri, după preferința consumatorului: în lapte, iaurt, ceai, cu sau fără adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau în diferite mâncăruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluți, sarmale, etc.
Cum acționează:
- Sunt sățiosi, au gust plăcut și conferă organismului o doză considerabilă de vitamine de tip B și minerale.
- Contribuie la procesul de slăbire, datorită fibrelor din compoziție.
- Curață aparatul digestiv și contribuie la scăderea nivelului colesterolului rău (LDL).
- Dau energie, vitalitate, pot ajuta la menținerea unui sistem vascular sănătos.
Pentru ce recomandăm:
- Au gust plăcut și discret, împrumută din aroma fructelor și a semințelor alături de care sunt serviți. Sunt perfecți pentru o primă masă a zilei.
Istoric:
- Fulgii de ovăz sunt realizați din cerealele integrale și au o valoare nutritivă deosebită.
- Prin tehnologia de fabricație, nu se modifică și nu se alterează calitățile naturale ale boabelor de ovăz.
- Ovăzul a devenit tot mai popular în ultima perioada, fiind considerat în trecut un aliment destinat preponderent animalelor.
- Cu beneficii complexe, se consumă cel mai ușor sub formă de fulgi.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.