Cum comand

Cauta produsul dorit, poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda.

Accesati-va cosul, pentru a putea verifica produsele dorite, cat si cantitatile si puteti proceda la pasul urmator, accesand butonul ”Continua cu finalizarea comenzii”

Detalii de facturare si livrare comanda.

Urmatorul pas este selectarea detaliilor de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (ridicare personala din magazinul nostru fizic din Iasi, livrare prin curier,).

Modalitati de plata:

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod
CVV2/CVC2).


Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele biove.


Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată
către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului Biove” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plaseaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton, vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.